Dezvoltam afaceri online impreuna

APP
Îţi punem la dispoziţie o strategie temporizată și o  prognoză specifică pentru obiectivele tale de marketing online, proiectând câștigurile de trafic pentru fiecare canal și obţinând rezultatele scontate.
De ce noi?
• suntem o companie SEO de top, bine cotată în industria de profil
• nu avem contracte pe termen lung, ne 
• Integrăm SEO cu Social Media, CRO, SEM, marketing de conținut și relații publice.
• avem personal specializat și experimentat.
• avem expertiză internațională în SEO (traducere completă și certificări SEO internaționale)
Servicii
Oferite
SEO

Servicii:

  • SEO
  • SEO local
  • SEO internațional
  • Digital PR & Link Building
  • Consultanta SEO
  • Servicii media
Oferim o abordare unitară pentru creșterea în clasament a website-ului tău, prin optimizarea performanței pe pagină, soluţionarea problemelor de backend și dezvoltarea unei strategii de conținut SEO-friendly, care vorbește publicului ţintă. Întâi vom remedia erorile tehnice, asigurându-ne că crawlerele pot naviga cu ușurință prin website, astfel încât să te poată găsi cât mai mulți oameni. Vom efectua apoi o cercetare profundă, folosind o varietate de instrumente pentru a identifica cele mai bune cuvinte cheie din nișa ta, recomandându-ţi totodată şi implementarea lor corectă, astfel încât să stimuleze vânzările.
SEO LOCAL
Creșterea performanței căutării are un impact dramatic asupra traficului efectiv de la  locația fizică, aşa că în  cazul afacerilor locale, obiectivul nostru principal este să le aducem pe hartă, astfel încât să poată atrage mai mulți clienți cu intenție de achiziţie, care efectuează căutări de tipul „în apropierea mea”.
Ne vom concentra mai întâi eforturile pe optimizarea profilului Compania mea pe Google și pe stabilirea coerenței între toate înregistrările comerciale existente. Odată ce toate acestea sunt configurate corect, ne vom concentra pe crearea de citate și dezvoltarea unei strategii de generare a recenziilor pentru consolidarea credibilității în fața clienților.
SEO INTERNAȚIONAL
Pe măsură ce compania ta se extinde pe piețele globale, va trebui să dezvolți o strategie de conectare cu publicul local în limba sa maternă. Deși ai putea traduce o parte din conținut, înțelegerea intenției de căutare a interogărilor în limbi străine sau a termenilor pe care utilizatorii îi introduc pentru a găsi informații este foarte dificilă. Aici intervenim noi, cu strategii de internet marketing multilingve și multiregionale, care oferă clienților experiențe captivante, indiferent de locație sau limbă.
DIGITAL PR & LINK
Reputația mărcii devine o piesă din ce în ce mai importantă a puzzle-ului de Marketing Digital, datorită unor factori precum inițiativa Google de a combate știrile false și angajamentului lor de a oferi utilizatorilor cele mai relevante răspunsuri la întrebările lor. Deoarece relevanța tinde să favorizeze numele mari, link-urile de la website-uri de rang înalt, directoarele de nișă și sursele autoritare sunt esențiale pentru creșterea în clasamentele de căutare.
CONSULTANTA SEO
Oferim consultanță SEO concepută pentru a ne ajuta clienții să dezvolte, să implementeze și să optimizeze o strategie dedicata. În acest scop, vom audita procesele interne, vom oferi recomandări și asistență practică și vom furniza documentația necesară care să cuprindă totul, de la fluxurile de lucru, la valori şi strategii specifice canalelor.
SEO E-COMMERCE
Serviciile noastre de e-commerce, marketing pe internet și SEO își propun să ajute brandurile să atragă clienții potriviţi, pregătind scena pentru cât mai mult conversii. Soluţionăm problemele tehnice, optimizăm descrierile și îmbunătățim structura de conectare internă pentru a încuraja navigarea. În plus, aplicăm un marcaj structurat pentru a ajuta motoarele de căutare să înțeleagă mai bine website-ul, în timp ce ne concentrăm şi pe construirea unui brand de excepţie, şi pe dezvoltarea unei strategii de generare a recenziilor care să maximizeze încrederea consumatorilor.

De ce să ne alegeți

Deși ne rafinăm procesele de peste 10 ani, am continuat mereu să inovăm, pentru a ne sprijini clienţii să fie cu un pas înainte, prin practici oneste, care oferă website-urilor trafic și conversii reale.

PASUL 1 // Analiza cuvintelor cheie

Pornim de la analiza cuvintelor cheie care te interesează și a cuvintelor cheie pe care le vizează concurența, aceste date coroborate, împreună cu instrumentele specifice de optimizare a căutării, generând alte opțiuni de cuvinte cheie, practic o listă de segmente de cuvinte cheie potențiale din care să alegi.

PASUL 2 // Atribuire de cuvinte cheie

În acest punct avem informațiile necesare pentru a lua decizii. Un consultant al nostru va atribui cuvinte cheie paginilor wesite-ului tău, astfel încât, ştiind unde ne-am dori să se claseze fiecare pagină, putem începe optimizarea pentru a obține rezultate cât mai rapide. 

PASUL 3 // Optimizarea codului SEO

Optimizarea website-urilor este una dintre principalele noastre specialități, așa că fii sigur că website-ul va fi pe mâini bune. Optimizarea codului presupune mai întâi remedierea a ceea ce este defect (aceasta este o parte importantă a procesului, deoarece ne permite să ne asigurăm că nimic nu este în mod tehnic în neregulă cu website-ul). Se optimizează apoi titlurile paginii, meta descrierile și meta cuvintele cheie, asigurându-ne totodată că motoarele de căutare pot indexa conținutul, că nu se blochează pagini, că toate linkurile sunt urmărite și că totul de pe backend este, în general, în stare de top pentru indexarea motorului de căutare. Vom propune şi strategii avansate precum Schema.org, imagini, videoclipuri, sitemap-uri, robots.txt și multe altele. Nu în ultimul rând ne asigurăm că website-ul respectă prevederile Google privind calitatea.

PASUL 4 // SEO de conținut

Am făcut modificări majore în ceea ce priveşte SEO de conţinut conform Google Hummingbird Update, astfel încât propunerile noastre de marketing de conținut generează niveluri mari de trafic, distribuiri pe reţelele de sociale și link-uri către website-ul clientului. Strategiile noastre de conținut ne diferențiază de ale altora  prin calitatea efectivă a conținutului şi prin faptul că sunt premium indiferent de limbă, fiind printre puţinii cu competenţe de traducere extinse. Optimizarea căutării de conținut este o parte critică a procesului şi este foarte simplă - pur și simplu vom lua cuvintele cheie enumerate în atribuirea cuvintelor cheie pentru acea pagină și le vom transforma în copia paginii respective. Acesta va fi un semnal suplimentar pentru motoarele de căutare care vor clasifica website-ul în top pentru acești termeni. Tot în acest punct ne asigurăm şi că toate titlurile de pe pagină, cum ar fi H1 și H2, sunt cele potrivite. În plus, după actualizarea Google Hummingbird, ne asigurăm că sunt atinse anumite subiecte pe care Google le consideră de înaltă calitate. 

PASUL 5 // Optimizarea legăturilor interne

Pentru website-urile foarte mari, cu milioane și milioane de pagini, crearea unei structuri de conectare interne prietenoase cu optimizarea motorului de căutare poate fi dificilă, mai ales dacă strategia este fragmentată. Experţii noştri au lucrat cu website-uri care ajung la sute de milioane de pagini și se pot asigura că structura internă de legătură este corectă din punct de vedere arhitectural. Dacă ai un website mai mic, putem maximiza paginile pe care le ai și te putem ajuta în crearea unei noi pagini și a unei strategii de dezvoltare a legăturilor interne. Procesul de conectare internă constă în verificarea faptului că fiecare link indică o pagină cu cuvântul cheie corect în textul ancoră. Avem şi strategii pe care le dezvăluim doar clienților, pentru că ele ne conferă poziţia privilegiată în sectorul nostru de activitate, făcând o mare diferenţă.

Contact

+4 0742050058
office@seoclub.ro
S

Ai o intrebare?

Suntem gata să vă răspundem la întrebări și să vă pornim proiectul 

Întrebări frecvente

De ce ar trebui să angajez o companie de internet marketing?

Deși poţi crea singur propria strategie de digital marketing, dacă nu ai experiența sau resursele necesare pentru a o implementa corect, ar trebui să investeşti într-o agenție specializată.

Unele semne cum că aveţi nevoie de suport specializat:

• Nu eşti familiarizat cu termenii de specialitate

• Nu eşti familiarizaț cu Google Analytics

• Nu ştii diferența dintre SEO, SEM și PPC și cum se raportează toate acestea

• Nu eşti la curent cu tendințele din rețelele de socializare

• Nu eşti familiarizat cu SEO tehnic

• Nu ai folosit niciodată AdWords și nu eşti familiarizat cu campaniile PPC

• Nu ai o strategie de content marketing

Care sunt avantajele colaborării cu o companie de internet marketing?

Există multe motive pentru angajarea unei companii de marketing digital, cele mai comune fiind:

• personal specializat, capabil să conceapă o strategie care să ajungă la publicul țintă și cele mai bune canale pentru asta

• informaţii actualizate despre cele mai noi instrumente și tendințe.

• idei inovatoare, creative

Doar cu cele de mai sus poţi rămâne competitiv în industrie, pentru că este foarte probabil ca toţi concurenții tăi să folosească deja tactici de marketing de ultimă generație.

Angajarea unei companii de internet marketing este rentabilă?

Da. În timp, o agenție externă va costa, în general, mai puțin decât angajarea unei persoane interne pentru job. Nu există impozite pe salarii, costuri generate de extrabeneficii, etc. Iar când vine vorba de campanii de marketing outbound sau PPC, merită să

Cum se măsoară succesul unei companii de internet marketing?

O companie de marketing digital nu este o soluţie miraculoasă pentru toate nevoile tale de marketing. Marketingul necesită timp - luni, chiar ani, pentru a se observa rezultate vizibile. Dacă o companie îți oferă rezultate instantanee, fii foarte precaut. Orientează-te mai degrabă spre o companie care lucrează cu tine pentru a defini și contura obiectivele, capabilă să arate și să raporteze în mod constant rezultate.

Care sunt semnele clare ale unei companii de marketing digital de succes?

• Retenţia clienților – compania are clienţi fideli

• Vechimea - compania a rezistat ani de zile pe piaţă

• Prețurile – o companie care oferă servicii excelente va taxa în consecință

• Transparenţa costurilor - compania vă va detalia tarifele în avans

• Recunoaştere socială - dacă nu găseşi astfel de dovezi  pe website şi nu numai, cel mai probabil serviciile lasă de dorit. 

Care este cel mai important serviciu oferit de o companie de marketing online?

Răspunsul la această întrebare depinde mult de natura afacerii. Dacă ai un website de comerț electronic, de exemplu, este posibil să fii mai interesat de optimizarea ratei de conversie (CRO) decât de orice alt aspect al marketingului digital. Pe de altă parte, dacă deţii o firmă de prestări servicii, ai putea opta pentru content marketing ca strategie principală de informare.

Studioul nostru web creează și promovează site-uri web, lucrăm pentru rezultat.

Follow Us:

© 2022 Toate drepturile rezervate.Dezvoltat de Seoclub Consulting Romania