Strategii de marketing

APP

Excelăm în crearea de strategii de marketing care sunt 100% integrate. Cu zeci de ani de experiență în domeniu, avem capacitatea de a crea un program de marketing care deservește atât compania mamă, cât și pe fiecare dintre francizele sale individuale, oferind practic valoare adăugată francizelor și beneficii de marketing corporației.

De ce să ne alegi:

• Experiență în elaborarea de strategii corporative și de franciză integrate

• Oferte personalizate

• Fără contracte pe termen lung, ne demonstrăm utilitatea lună de lună

Servicii
Oferite
  • SEO
  • Social Media
  • Optimizare contracost pentru căutări online
  • Publicitate plătită pe reţelele de socializare
  • Retargeting achiziţii media
  • Proiectare și dezvoltare website-uri

PROCESUL NOSTRU DE MARKETING PENTRU FRANCIZE

Lucrăm cu o varietate de francize pentru a crea strategia perfectă de marketing online, care să acopere campanii atât la nivel corporativ, cât și la nivel de franciză.

PASUL 1 // Auditul strategiei deja existente

Primul pas este  analiza strategiei existente. Aşa putem înțelege ce a funcționat în trecut și putem face recomandări pentru viitor.

PASUL 3 // Dezvoltarea strategiei de marketing digital pentru francizați

Vom propune o strategie digitală special gândită ca să atragă potențialii francizați.

PASUL 5 // Raportare lunară și trimestrială

Odată ce strategiile sunt implementate, vom furniza rapoarte lunare și trimestriale pentru a te asigura că lucrurile sunt pe drumul cel bun și obiectivele sunt îndeplinite.

Pasul 3 // Vom dezvolta o strategie pentru a promova franciza către publicul larg.

Vom examina ratele de conversie în funcție de locație, date demografice, sursă de trafic, dispozitiv și multe altele, pentru a vedea unde sunt cele mai mari conversii, dar şi unde sunt cele mai mici, identificând astfel unde există cel mai amplu spațiu de îmbunătățire.

PASUL 4 // Prezenţă la întâlnirea francizaţilor

Strategiile propuse vor fi prezentate la o întâlnire a francizaților existenți, organizată de compania mamă.

PASUL 6 // Calibrarea strategiei pentru a crește performanța

Odată ce datele au fost colectate și analizate după campania inițială, vom începe să extindem programul pentru a crește randamentele și a îmbunătăți performanța generală.

Contact

+4 0742050058
office@seoclub.ro
S

Ai o intrebare?

Suntem gata să vă răspundem la întrebări și să vă pornim proiectul 

Întrebări frecvente

Ce fel de servicii sunt furnizate la nivel corporativ?

La nivel corporativ vom aduce corporația și paginile individuale de franciză pe poziţii de top în clasamentul diferitelor motoare de căutare. Avem capacitatea de a actualiza conturile de rețele sociale, de a difuza publicitate pe rețelele de socializare și de a lansa campanii simultan, ca să eficientizăm timpul.

Ce servicii sunt furnizate la nivel de franciză?

La nivel de franciză vom oferi un pachet general de marketing de bază tuturor, cu oportunități de upgrade individual pentru cei care îşi doresc. Pachetele includ:

• Clasamente și recenzii locale

• Actualizări şi publicitate pe rețelele de socializare

• Strategii SEO local

• Campanii Google Ads

Deși avem o formulă dezvoltată din vasta noastră experiență, în fiecare caz personalizăm pachetele pentru francizele individuale, asigurându-ne că strategia lor marketing se aliniază îndeaproape cu strategia corporativă, astfel încât să se asigure o acoperire maxima

Cum atrage o franciză francizații?

Este esențial ca toate francizele să aibă o strategie pentru a atrage potențialii francizaţi, strategie care începe de la identificarea francizatului ideal. Acest lucru te va ajuta să determini tipul de persoane pe care le vizezi și să identifici canalele pe care este cel mai probabil ca ei să le frecventeze. Apoi, este necesară dezvoltarea unei strategii bazate pe locație, care încorporează SEO local și reclame locale pentru a viza exact zonele în care vrei să înființezi francize. În plus, o franciză va avea nevoie de o campanie puternică de conștientizare a mărcii, axată pe consolidarea încrederii și recunoașterii. Aceasta include un website proiectat profesional și materiale de marketing, precum și conținut care vizează educarea potențialilor francizați cu privire la beneficiile organizaționale. De asemenea, franciza trebuie să rămână mereu vizibilă, aceasta însemnând menținerea unei clasări premium pe Google, activitate pe website-urile și forumurile de recrutare, menținerea conținutului la zi, colectarea de recenzii puternice și conținut pentru utilizatori.

Ce fel de programe de marketing oferă francizele de obicei francizaților lor?

Majoritatea francizelor vor oferi servicii de marketing la nivel individual, de obicei în schimbul unei contribuţii lunare care diferă în funcție de nevoile francizei. Este important de reținut că planurile de marketing corporative pot provoca unele fricțiuni între francizători și francizați.

Pentru ca lucrurile să funcționeze fără probleme, țineți cont de următoarele:

• Ar trebui să setați un program de bază, cu opțiuni de upgrade

• Fiecare program ar trebui să fie specific locației  şi ar trebui să includă servicii de e-mail-ing, panouri publicitare, reclame radio etc.

• Angajează sau contractează un expert – acesta nu este un sistem ușor de dezvoltat, mai ales pentru cei care sunt începători în marketingul de franciză, aşa că ia în considerare contractarea unei agenții specializate în publicitate locală și marketing. Programele specifice includ, în general, dezvoltarea de website-uri (adesea acestea sunt ramuri de locație legate de website-ul corporativ), managementul rețelelor de socializare, evenimente de franciză și sisteme de asistență şi suport.

Studioul nostru web creează și promovează site-uri web, lucrăm pentru rezultat.

Follow Us:

© 2022 Toate drepturile rezervate.Dezvoltat de Seoclub Consulting Romania