SEO ROMANIA

APP

Suntem cea mai bună companie de PPC pentru că oferim cea mai bună returnare a investiţiei prin rezultatele obţinute. Oferim un audit personalizat referitor la PPC, strategii specifice și serviciile unui expert care să îţi demonstreze cum îţi poţi crește veniturile şi numărul de clienți potențiali, toate acestea împreună cu reducerea costurilor.

De ce să ne alegi?

• Suntem parteneri premium Google, Facebook și Microsoft

• Creștem încasările

• Integrăm PPC cu Social Media, CRO, content marketing și relații publice

• avem personal specializat și cu experiență, peste 85 de angajați full time. 

• Gestionăm sute de mii de euro investite în reclame media plătite pe diferite rețele

• oferim servicii de plată per click și publicitate online pentru peste 150 de clienţi

• Suntem 100% ROI concentrați

• Cheltuim sute de mii de dolari în campanii de publicitate online în fiecare lună

• Obținem rezultatele scontate pentru clienți și construim afaceri online de succes

• Suntem sinceri, muncitori și orientaţi spre atingerea obiectivelor

Servicii
Oferite
PPC
  • Publicitate plătită
  • Google Adwords
  • Bing
  • Afişaj
  • Remarketing
  • Publicitate pe Facebook
  • Publicitate platită

Publicitate platită

Serviciile media plătite pe care le oferă SEOClub sunt axate pe rentabilitatea investiției, motiv pentru care agenția noastră este una dintre cele mai eficiente! Oferim strategii media personalizate, care pot fi monitorizate îndeaproape, fiind transparente și eficiente în acelaşi timp – impactul lor fiind inclus în rapoartele noastre cu plată. Realizăm teste A / B consistente pentru a adapta fiecare campanie plătită a fiecărui client și pentru a identifica variantele care vor oferi cele mai profitabile rezultate.

ANUNȚURI GOOGLE

Membrii echipei noastre pay-per-click sunt experți în domeniul lor. Oferă strategii de stimulare a traficului în cadrul Google Ads, concentrându-se tot timpul pe direcționarea intenției consumatorului, astfel încât fiecare anunț să fie plasat sub ochii publicului țintă relevant. În plus, avem şi creatori de conținut care produc materiale individualizate, pentru a contribui la atingerea rezultatelor scontate

AFIŞAJ

Strategiile SEOClub de afișare includ crearea de imagini personalizate, care atrag atenția, asociate cu destinații de plasare de înaltă calitate. Designerii noștri lucrează mână în mână cu echipa de plată per click pentru a face ca fiecare anunț să fie unic și orientat spre conversia la nivel practic. Canalele de comunicare plătite de noi cunosc importanța fiecărui pas în procesul PPC și adaptează totul în functie de livrabil, anunțurile grafice fiind realizate prin programe de achiziții media personalizate.

REMARKETING

 Dacă eşti interesat de campanii de remarketing, echipa PPC de la SEOClub probabil caută deja cea mai bună campanie pentru nevoile tale! Serviciile noastre de plată per click se axează pe strategii care să ajungă la nişe de public relevante, cu o segmentare precisă, pentru a spori veniturile sau pentru a urmări utilizatorii noi sau existenți. Îţi păstrăm cu adevărat marca în fruntea tuturor.

PUBLICITATE FACEBOOK

Strategia de PPC  va include şi publicitate pe Facebook. Campaniile noastre pe Facebook sporesc vizibilitatea de marcă datorită specificităţii formulării și a direcționării demografice. Vom ajunge la un public pe care nici nu știați că îl ai!

Procesul nostru PPC

Fiecare dintre specialiştii noştri în plată per click este certificat de Google Adwords, având de asemenea o pregătire temeinică în matematică și analiză. Putem derula campanii de plată per click sau de plată per afișare pentru produse individuale, generaţii de produse sau chiar branding la nivel de companie.

PASUL 1 - Definirea obiectivelor de performanță și examinarea datelor

When she reached the first hills of the Italic Mountains, she had a last view back on the skyline of her she had a last view back on the skyline of her hometown Bookmarksgrove, the headline of Alphabet Village and the subline of her own road, the Line Lane

PASUL 3 - Crearea de cuvinte cheie și direcționarea

Fără cuvintele cheie și direcționarea potrivite, puteți pierde o avere pe an. Adesea, atunci când abordăm conturi noi, reuşim o primă optimizare şi economisire prin simpla eliminare a reclamelor și cuvintelor cheie slabe. În acest pas decidem dacă este mai bine fie să rafinăm contul, fie să creăm unul nou de la zero. Metodologia și procesul nostru sunt la fel de eficiente, maximizând orice sumă bugetată în campania voastră.

PASUL 5- Optimizarea paginilor de destinație

Fiind una dintre cele mai bune companii de optimizare a ratei de conversie din țară, cunoaștem bine toate landing pages. Vom folosi metodologia noastră CRO unică și testată pentru a obține cele mai bune rate de conversie pentru paginile tale. 

PASUL 2 - Implementarea monitorizării

Toți specialiştii noştri au certificare Google AdWords și Google Analytics, ceea ce înseamnă că avem capacitatea de a implementa de la monitorizări generale până la modele foarte avansate.

PASUL 4 - Dezvoltarea de reclame

Eşti la fel de bun ca ingeniozitatea dovedită de reclamele tale, aşa că îţi punem la dispoziţie o echipă de experți cu decenii de cunoștințe şi un munte de creativitate. Vom pune în slujba ta experiența, întreaga noastră capacitate de analiză a datelor și toate abilitățile de testare pe care le avem pentru a ne asigura că beneficiezi de creativitate la superlativ.

PASUL 6 - Crearea unei strategii de licitare

O ofertă corectă este esenţială. De aceea folosim un software avansat împreună cu propria noastră perspectivă pentru a ne asigura că nu plătiți niciodată mai mult decât e nevoie, monitorizand, raportând și rafinând strategia implementată zilnic.

Contact

+4 0742050058
office@seoclub.ro
S

Ai o intrebare?

Suntem gata să vă răspundem la întrebări și să vă pornim proiectul 

Întrebări frecvente

Ce este o companie PPC?

Compania PPC reprezintă agenţia care oferă servicii de pay-per-click. Este un termen industrial folosit pentru a descrie o companie de publicitate online, de marketing digital. Pay-per-click este un model publicitar în care plăteşti pentru click, aceasta fiind formula de calcul către platforma pe care se face publicitate. Majoritatea companiilor PPC oferă şi alte modele de publicitate online, cum ar fi cost per afișare, cost per vizionare și multe altele. PPC este un termen mai vechi, dar încă folosit, deoarece plata per click a fost prima inventată şi este în continuare principalul model utilizat.

Cum sunt prețurile companiilor de publicitate PPC?

Companiile PPC oferă o varietate de prețuri. Unele percep o taxă fixă, altele percep comision în funcție de cheltuieli sau în funcție de performanță, existând argumente pro și contra pentru toate aceste modele. Cel mai comun model este o taxă forfetară și apoi procent din cheltuielile de publicitate. 

Cum funcționează licitarea PPC?

Atunci când un agent de publicitate înaintează o sumă spre licitare, rețeaua publicitară o va evalua în raport cu toate celelalte sume licitate de alte agenții de publicitate. Rețeaua va analiza şi calitatea anunțului, landing page-ul și multe altele pentru a determina costul final per click.

Pot să fac PPC eu în loc de o companie de management și publicitate PPC?

Nu este recomandat să plătiți singur per click, pentru că este un domeniu extrem de complicat, care necesită abilități matematice și analitice avansate. Amatorii pot face greşeli care ajung să coste mai mult decât bugetul destinat unei companii de profil.

Ce este remarketingul?

Remarketingul este un proces de publicitate în care specificul unei persoane este analizat în timp ce vizitează un site, pentru ca după părăsirea acestuia să îi fie afişate anumite reclame, ceea ce generează vânzări sporite.

Ce companii folosesc PPC?

Astfel de servicii sunt contractate de firme mijlocii și mari. Google a devenit o companie de 134 miliarde de dolari și a înregistrat creștere şi în 2020 datorită impactului pe care l-a avut publicitatea folosită. PPC este utilizat de companii din aproape toate domeniile mai ales acum, când sunt disponibile şi platforme ca Facebook, Linkedin, Spatchat și multe altele.

Studioul nostru web creează și promovează site-uri web, lucrăm pentru rezultat.

Follow Us:

© 2022 Toate drepturile rezervate.Dezvoltat de Seoclub Consulting Romania