SERVICII DE GESTIONARE SOCIAL MEDIA CARE OBŢIN CE PROMIT

APP
SEOClub pune la dispoziţie o analiză de marketing Social Media detaliată, bazată pe date, pe care o poţi apoi discuta cu un specialist în domeniu.
DE CE SĂ NE ALEGEȚI
• nu derulăm contracte pe termen lung, credem că trebuie să ne demonstrăm eficienţa lună de lună
• Integrăm Social Media cu PPC, CRO, content marketing și relații publice
• Suntem experți internaționali, cu abilităţi dovedite în ceea ce priveşte publicitatea PPC 
Servicii
Campanii interactive
Managementul rețelelor sociale
Publicitate în rețelele sociale
Infografie
PR digital

CAMPANII INTERACTIVE

Campaniile interactive includ de obicei concursuri, quizz-uri și chat-uri. Am putea iniția un concurs foto care solicită persoanelor din nişa ta de piaţă să împărtășească o imagine creativă a produsului vizat sau un concurs video care să îl evidențieze. Quizz-urile sunt un alt mod excelent de a construi interacţiunea cu publicul. Le vom da titluri tip clickbait şi le vom concepe atractive pentru publicul vostru ţintă, pentru a atrage cu ajutolul lor cât mai mulţi vizitatori pe website. Te vom ajuta şi să configurezi chat-uri Twitter, stabilind de comun acord o dată, o oră și un hashtag pentru ele, astfel încât să aibă impact maxim.

MANAGEMENTUL SOCIAL MEDIA

Există două componente ale managementului Social Media. Mai întâi stabilim canalele de socializare potrivite pentru marca şi apoi te ajutăm să utilizezi diverse website-uri de socializare pentru a-ţi gestiona marca online. Este important de reţinut că nu toate website-urile de socializare sunt create la fel, unele dintre ele fiind mai relevante pentru anumite modele de afaceri decât pentru altele. De exemplu, dacă activezi în spațiul B2B, vei dori să îţi promovezi marca pe LinkedIn. Pe de altă parte, dacă eşti în industria modei, probabil că vei avea mai mult succes pe website-urile de socializare axate pe imagini, cum ar fi Pinterest și Instagram. Odată alese canalele, te vom ajuta să utilizezi Social Media pentru a stimula notorietatea mărcii în online. Vom stabili împreună obiectivele pentru rețelele de socializare şi îţi vom furniza indicații despre tipul de conținut pe care ar trebui să îl incluzi și cât de des ar trebui să postezi. Specialiştii SEOClub vor trece în revistă analiza de Social Media a companiei tale pentru a determina ce tipuri de conţinut rezonează bine cu publicul ţintă, ca să obții cele mai bune rezultate şi îţi vom arăta cum să utilizezi rețelele de socializare ca să generezi clienți potențiali și să atragi oamenii pe website-ul tău.

PUBLICITATE ÎN SOCIAL MEDIA

Multe website-uri permit direcționarea eforturilor de promovare pe baza datelor demografice și a intereselor. Asta înseamnă că puteți obţine cea mai mare rentabilitate afișând anunțurile numai utilizatorilor de Social Media care sunt susceptibili să facă parte din publicul tău ţintă. În unele cazuri recomandăm să se optimizeze anunțul pentru clicuri maxime și să plătiți pe click. Pentru alte campanii se poate să fie mai profitabil să plătiți per afișare. Experții SEOClub în Social Media vor determina strategia de publicitate în Social Media care vă oferă cel mai bun randament al investiției, asigurându-ne că anunțul vostru se difuzează pe canalele de socializare potrivite și că este destinat doar publicului potrivit.

INFOGRAFIE

Te poți gândi la infografie ca la un rezumat în format grafic, menit să ofere oamenilor fapte și statistici despre un anumit subiect folosind o imagine care poate fi parcursă şi înţeleasă în doar câteva minute. Genul acesta de expunere vizuală face informațiile ușor de asimilat. Infografiile conţin grafice, diagrame și statistici, ba chiar şi personaje de desene animate pentru a sparge monotonia. Pe scurt, infografia face învățarea distractivă. Dincolo de asta, totuși, infografiile au potențialul de a deveni virale. Este o veste foarte bună dacă eşti autorul unei infografii și ai trecut numele companiei și adresa website-ului tău în partea sa de jos. Echipa de experți în design grafic de la SEOClub va crea un infografic relevant pentru nișa ta, pe care să îl distribuie diferitelor canale de socializare și influencerilor care ar putea la rândul lor să îl distribuie urmăritorilor lor.

DIGITAL PR

PR-ul digital este la fel ca PR-ul „normal”, dar cu accent pe construirea de legături. Ideea este să generezi noutăți despre afacerea ta prin crearea unui profil de backlink sănătos. Ca bonus suplimentar, backlink-urile îți sporesc rangul în paginile cu rezultate ale motorului de căutare (SERP), ceea ce oferă o expunere mai mare atunci când oamenii caută cuvinte cheie legate de nișa în care activezi. Vom începe campania de digital PR stabilind unde își petrec timpul online oamenii din publicul ţintă, ajutându-te să devii parte a acestor comunități, astfel încât să poţi fi menționaț, să te transformi într- un lider de opinie și să generezi linkuri care să ducă la mai multe vizite pe website-ul propriu. Campania pe care o propunem va viza şi editori, bloggeri influenți și conturi cheie de social media pentru a-i determina să scrie despre afacerea ta. Vom folosi o varietate de canale, inclusiv Twitter, LinkedIn, forumuri și secțiuni de comentarii pe bloguri, pentru a crește gradul de conștientizare despre marcă în mediul online. Vom determina ce strategii de digital  PR funcționează pentru concurenții tăi și le vom imita. Procesul nostru de marketing pe rețelele de socializare este similar cu cel de optimizare a motoarelor de căutare, diferite companii sunt la diferite niveluri în ceea ce priveşte marketingul pe Social Media. Indiferent de nivelul pe care l-a atins marca ta în online, avem multe de oferit. Serviciile noastre sunt inovatoare, integratoare şi eficiente

Procesul nostru PPC

Fiecare dintre specialiştii noştri în plată per click este certificat de Google Adwords, având de asemenea o pregătire temeinică în matematică și analiză. Putem derula campanii de plată per click sau de plată per afișare pentru produse individuale, generaţii de produse sau chiar branding la nivel de companie.

PASUL 1 // Determinarea obiectivele principale

Orice companie de profil îţi va spune că nu poți începe fără obiective, aşa că în primă fază le vom stabili, în această fază fiind esenţială colectarea de date semnificative pentru a ne asigura că suntem pe drumul cel bun.

PASUL 2 // Dezvoltarea mărcii

După compilarea datelor și stabilirea obiectivelor, vom începe fie să rafinăm, fie să dezvoltăm brandul în Social Media. Prin crearea unor linii directoare clare de marcă în ceea ce priveşte identitatea vizuală - imagini, ton, culori și multe altele, ne vom asigura că aveţi o prezență coerentă pe toate reţelele de socializare şi că atrageţi clienții potriviți.

PASUL 3 // Identificarea influencerilor, a punctelor cheie media și a clie

Procesul nostru arată cam așa:

Cine?

• Editori / Bloggeri

•Clienți

• Conturi cheie de social media

Unde?

• Twitter

• LinkedIn

• Comentarii pe blogul lor

• Mențiune în blogul clientului

• Interviu pentru blogul clientului

• Alte site-uri şi platforme sociale

PASUL 4 // Optimizarea website-ului

SEOClub oferă optimizare Social Media, care include optimizarea blogului clientului, a website-ului său, a newsletterelor transmise pe e-mail, a publicității offline și multe altele pentru particularităţile din Social Media. Lista noastră de verificare pentru 100 de puncte de optimizare a rețelelor de socializare te asigură că eforturile tale de a-ţi maximiza expunerea online nu vor lăsa nimic neverificat. Companiile care apelează la noi au diferite niveluri de expertiză în domeniu, unora le-ar putea fi de folos o strategie pentru distribuiri, în timp ce alții au nevoie de optimizarea avansată a contului de Twitter, a codului Rich Pin și a Open Graph-ului conform unor șabloane și tipuri media extrem de diferite. Totul pentru atingerea obiectivelor setate.

PASUL 5 // Construirea „influenței”

Când am pornit la drum, aveam trafic puţin și un număr foarte mic de vizitatori. Prin crearea de conținut, influencer marketing și PR am devenit una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere. Vrem să facem același lucru și pentru tine. Prin procesul nostru focusat pe Social Media, vom viza comunități cheie, publicații, clienți și influenceri și îţi vom fundamenta autoritatea, care va creşte odată cu marca și afacerea ta.

PASUL 6 // Construcţia de comunități, marcă și generarea de venituri

Prin blogging, publicitate pe rețelele de socializare, conținut creativ și serii de campanii de marketing interactiv viral în fiecare an, vom dezvolta comunitatea, acoperirea mărcii și veniturile tale. Am făcut acest lucru pentru sute de clienți și așteptăm cu nerăbdare să pornim împreună în această călătorie. 

Contact

+4 0742050058
office@seoclub.ro
S

Ai o intrebare?

Suntem gata să vă răspundem la întrebări și să vă pornim proiectul 

Întrebări frecvente

Cum arată rapoartele voastre de gestionare a rețelelor sociale și de publicitate în rețelele sociale?

Rapoartele includ toate valorile necesare, cum ar fi: 

• Număr de postări 

• Creşteri şi scăderi ale numărului de urmăritori

• Numărul de aprecieri 

• Reach-ul postării 

• Numărul de click-uri și distribuiri 

• Cantitatea de comentarii 

• Oportunități generate 

• Conversii 

• Cheltuieli totale 

• Venituri generate 

Cum integrezi managementul social media, PR-ul și optimizarea motoarelor de căutare?

Pentru că suntem o agenție cu servicii complete, echipa noastră de Social Media, cea de PR și cea de SEO participă împreună la gestionarea identităţii din Social Media. Echipa de Social Media face auditul inițial, determină principalele obiective și apoi lansează idei, cum ar fi crearea unei landing page, pentru a ajuta la creșterea traficului către o anumită pagină. Când este necesar conținut, vor colabora cu echipa de optimizare a motorului de căutare pentru a obține materiale optimizate SEO şi potrivite pentru livrabilul dorit. Conținutul creativ poate fi apoi transformat și într-o postare / campanie pe care echipa de digital PR o poate folosi pentru pitchuri și engagement. 

Ca manager de social media, postezi pentru mine?

Managerii de rețele sociale sunt responsabili de organizarea canalelor de Social Media ale mărcii, prin monitorizare, moderare și, uneori, răspuns la comentariile publicului. Noi vom gestiona parteneriatele de Social Media cu alte branduri și tot noi vom crea și / sau posta videoclipuri și imagini care pot fi distribuite. 

De ce nu pot angaja un stagiar pentru munca din Social Media?

Poți, dar în funcție de mărimea mărcii și de obiectivele setate, un stagiar poate deveni rapid copleșit, deoarece gestionarea identităţii din reţelele de socializare înseamnă mai mult decât curăţarea postărilor aleatorii. O agenție are forța de muncă suficientă atât pentru a defini obiectivele brandului în funcţie de engagement și analizele website-urilor, cât şi pentru a construi calendarele de conținut pornind de la concluziile analizelor. Vei obține campanii planificate, conținut bazat pe date, management comunitar, raportare și o integrare imbatabilă cu toate celelalte părți ale echipei de marketing digital, cea de PR și cea de SEO.

Studioul nostru web creează și promovează site-uri web, lucrăm pentru rezultat.

Follow Us:

© 2022 Toate drepturile rezervate.Dezvoltat de Seoclub Consulting Romania