Rata de conversie

APP

Rata de conversie – Raportul dintre cei care intra pe site, se uita, si cei care intreprind o actiune propusa de la inceput. Daca ati stabilit ca drept target, pentru website, accesarea unei pagini de contact, iar un vizitator acceseaza aceasta pagina de contact, inseamna ca vizitatorul a contribuit la rata de conversie.

SEOClub este lider în industria de optimizare a ratei de conversie. Cu ani de experiență în domeniu, echipa noastră a lucrat pe sute de website-uri pentru a crește ratele de acoperire pe paginile de start, pe landing pages, pe paginile dedicate categoriilor, pe paginile de produs și pe procesele de verificare. Ocupăm prima poziţie şi în ceea ce priveşte CRO mobil, oferind o paletă întreagă de strategii care şi-au dovedit deja eficienţa pentru creşterea rapidă a conversiilor.

• Experiență cu cele mai mari website-uri online, dar şi cu start-up-uri și site-uri de mărime medie

• Proces CRO unic, axat pe device-uri mobile

Servicii
Oferite
Rata Conversie
  • Audit Analytics
  • Audit de conversie pe desktop
  • Audit de conversie pe device-uri mobile
  • Revizuirea procesului de verificare
  • Suport pentru conversii
  • Testare divizată
  • Revizuire landing page și a website

Ce este o analiză Google Analytics?

Google Analytics este un instrument neprețuit pe care specialiștii în marketing digital îl folosesc pentru a evalua performanța website-urilor, care monitorizează informații importante despre vizitatori, inclusiv numărul lor, de unde provin și datele lor demografice. Este extrem de valoros pentru serviciile de optimizare a ratei de conversie. Tocmai de aceea în analiza noastră inițială vom porni de la examinarea rapoartele GA, pentru a stabili unde trebuie aduse îmbunătățiri website-ului. Ne vom axa pe raportul referitor la public, pentru a afla informaţii despre datele demografice, interesele și tiparele de comportament ale celor mai frecvenți vizitatori, pentru a trage concluzii despre tipul de persoane care se interesează de marca ta. În continuare, vom analiza raportul referitor la comportament, pentru a vedea ce pagini ale website-ului sunt cele mai populare, urmând să utilizăm informațiile bazându-ne pe ceea ce funcționează deja şi continuând să producem tipul de conținut care transformă vizitatorii curioși în clienți plătitori. De asemenea, vom stabili obiective în secțiunea Conversii din Google Analytics, testând apoi diferite landing pages pentru a îmbunătăți rata de conversie. Următorul pas este să ne asigurăm că toate landing pages și canalele de conversie sunt compatibile cu toate dispozitivele, iar în cele din urmă vom examina și paginile de ieșire și paginile cu cea mai mare rată de respingere, concluzionând asupra strategiilor potrivite.

Ce este un audit de optimizare a ratei de conversie pentru desktop?

Deși suntem în timpuri dominate de device-uri mobile, există încă o mulțime de oameni care vizitează website-uri de pe un computer desktop sau laptop, de aceea trebuie să te asiguri că ai website-ul optimizat pentru traficul de pe desktop. 

Revizuirea website-ului pentru desktop implică:

• recomandări cu privire la imagini, texte şi slogan.

• examinarea raportului Google Analytics şi reorganizarea paginilor.

• selectarea testelor pentru evaluarea ratei de conversie.

• efectuarea de recomandări privind proiectele.

• crearea senzaţiei de „urgență” în paginile website-ului prin utilizarea strategiilor avansate, cum ar fi cronometrele pentru campaniile de discount.

Ce este un audit de optimizare a ratei de conversie pe device-uri mobile?

Trăim în era informației, vei pierde cote de piață dacă nu îţi optimizezi website-ul pentru utilizatorii de device-uri mobile, serviciul nostru de optimizare a ratei de conversie mobilă fiind foarte solicitat. La nivel mondial, mai mult de jumătate din toate căutările Google au loc pe un dispozitiv mobil, fiind deja cunoscut faptul că există mai mulți utilizatori de dispozitive mobile decât utilizatori de desktop. Pur și simplu nu îţi permiţi să ignori clienții care ar putea să îţi viziteze website-ul de pe smartphone sau tabletă. De asemenea, la fel ca în cazul desktop-urilor, vei avea de pierdut dacă website-ul este lent sau greoi pentru utilizatori. Vom evalua raportul cu privire la device-urile mobile de la Google Analytics, pentru a ne asigura că nu pierzi clienții din cauza designului slab, a mesageriei care lasă de dorit sau lentorii website-ului. Tot cu ajutorul instrumentelor Google ne vom asigura că website-ul este ușor de utilizat și că trece testele de viteză necesare. În cazul unor dificultăţi majore, vom oferi un plan de acţiune pas cu pas pentru a ajunge la utilizatorii de device-uri mobile.

Procesul nostru CRO

Ne propunem să îţi îmbunătățim rata de conversie utilizând metode care şi-au dovedit eficienţa, ca testarea A / B, testarea site-ului și optimizarea „pâlniei de conversie”. Cu instrumente performante de testare și cu o experiență de peste un deceniu în audit de website, garantăm creşterea ratei de conversie, deci practic sporirea numărului de persoane care devin din clienţi potențiali, cumpărători reali.

PASUL 1 // Audit general al website-ului

Auditul general al website-ului
Vom analiza în amănunt website-ul pentru a determina parametrii care influenţează CRO

PASUL 3 // Audit CRO desktop

În această etapă se examinează în mod specific optimizarea ratei de conversie pentru desktop. Facem acest lucru creând un segment de analiză și folosind date reale pentru a diagnostica probleme. 

PASUL 5 // Proces de verificare CRO Audit

Această etapă este dedicată evaluării paşilor din procesul de plată. Deseori recomandăm reducerea pașilor, noile tehnologii, formulare de completare automată, modificări de proiectare și copiere și multe altele pentru a îmbunătăți ratele de conversie. Ni s-a întâmplat să recomandăm modificări care, odată implementate, să conducă la o creștere de peste 300% a ratelor de conversie.

PASUL 7 // Suport continuu și strategii avansate

De la asistență continuă la strategii CRO avansate, munca noastră nu se termină niciodată. Marketingul online se schimbă întotdeauna, așa că ne asigurăm că toţi clienţii noştri sunt cu un pas înaintea concurenţei.

PASUL 2 // Auditul ratei de conversie Analytics

Vom examina ratele de conversie în funcție de locație, date demografice, sursă de trafic, dispozitiv și multe altele, pentru a vedea unde sunt cele mai mari conversii, dar şi unde sunt cele mai mici, identificând astfel unde există cel mai amplu spațiu de îmbunătățire.

PASUL 4 // Audit CRO mobil

Serviciul nostru de optimizare a ratei de conversie pe device-uri mobile este cel mai bun din domeniu. Procesul și recomandările noastre inovatoare de analiză Google Analytics conduc în mod regulat la creșteri ale ratelor de conversie de peste 50%. În această fază, facem o revizuire completă a CRO a website-ului pentru device-uri mobile.

PASUL 6 // Teste

În fiecare lună vom recomandăm noi teste pentru website, în vederea maximizării ratelor de conversie.

Contact

+4 0742050058
office@seoclub.ro
S

Ai o intrebare?

Suntem gata să vă răspundem la întrebări și să vă pornim proiectul 

Întrebări frecvente

Ce este o examinare a procesului de canalizare și de verificare?

Scopul efortului de marketing digital este de a aduce oamenii în „pâlnia de vânzări” și apoi de a-i conduce ușor până la capăt – la achiziţia efectivă.

Pentru asta vom analiza modul în care ajungi la publicul ţintă. Vom începe cu recomandări pentru sporirea gradului de notorietate a mărcii, iar odată ce oamenii vor ajunge pe website-ul tău, vom analiza ce landing pages au cel mai mare succes în transformarea lor în clienți plătitori. De asemenea, vom identifica tendințele, astfel încât să implementăm doar strategiile care au cel mai mare succes. La toate acestea adăugăm o analiză amănunţită a procesului de plată, oferind informații utile pentru a limita abandonarea coșului de cumpărături.

Cel mai important, vom prezenta concluziile după ce am analizat website-ul atât din punct de vedere desktop, cât și din punct de vedere mobil, pentru a fi siguri că este optimizat pentru vizitatorii de pe orice dispozitiv. „Analiza pâlniei de vânzări” este un serviciu foarte important de optimizare a ratei de conversie.

Recent, în timpul unei astfel de revizuiri am constatat că un client obținea zero conversii de la Samsung Galaxy S6. După ce am analizat valorile analitice pentru acest dispozitiv și am examinat website-ul, am identificat o problemă clară pe acesta, care rezolvată fiind, a adus clientului profit imediat de peste 50.000 de dolari pe lună.

Ce înseamnă suportul pentru conversii în curs?

Una dintre cele mai mari greșeli pe care oamenii le fac în marketingul digital este să creadă că au strategia corectă de vânzări și nu mai trebuie să depună alte eforturi. Realitatea este că până și cea mai bună campanie de marketing necesită supraveghere și analiză constantă, lucru valabil și în cazul serviciilor de optimizare a ratei de conversie. De aceea oferim audit lunar al ratei de conversie, pentru a-ţi arăta ce funcționează și pentru a face recomandări de optimizare care să crească vânzările. Pentru că ținem constant pasul cu ultimele tendințe în marketing online, îţi vom pune la dispoziţie cele mai noi strategii pentru a fi mereu înaintea concurenței şi vom efectua în paralel testări divizate pentru a descoperi noi mijloace de a obţine o rată de conversie și mai mare.

Nu vom ignora nici partea de conţinut, vom recomanda scheme de culori alternative ș alte modificări subtile care, în cele din urmă, au impact în  creșterea veniturilor.

Ce este Testarea Divizată?

În marketing, nu este niciodată o idee bună să faci presupuneri. Este întotdeauna cel mai bine să testezi alternative, astfel încât să poți stabili ce opțiune funcționează cel mai bine. Datorită minunilor tehnologiei moderne, este ușor să efectuezi teste separate (uneori numite „testare A / B”) pe website-uri. Dezvoltatorii web scriu pur și simplu un cod care arată unei jumătăţi din vizitatorii website-ului o strategie de marketing şi celeilalte jumătăţi o alta, pentru ca apoi, cu instrumente de analiză ca Google Analytics, să determine care strategie aduce cea mai mare rată de conversie. Vom efectua astfel de teste pentru evaluarea alternativelor privitoare la:

• designul landing page-ului

• slogan

• localizarea sloganului în pagină

• culoarea sloganului

• conţinut

• temporizatoare, imagini, mesagerie și multe altele

Vom efectua în mod constant astfel de teste pentru a găsi combinația potrivită de design și text pentru a maximiza vânzările.

Ce este o revizuire a landing page-ului și a website-ului?

O parte importantă a CRO este să te asiguri că website-ul este conceput astfel încât să atragă publicul ţintă, aşa că vom analiza landing page-urile individuale, asigurându-ne că răspund la întrebarea „ce-mi iese mie?” Vom oferi sfaturi despre schemele de culori, dimensiunile fonturilor, ş.a., astfel încât să fie maximizate conversiile. Vom verifica şi restul paginilor de pe website, pentru a ne asigura că vizitatorii care decid să navigheze înainte de a cumpăra apreciază designul său ușor de utilizat. Ştiind importanța managementului mărcii, venim cu recomandări de design și aspect care să reflecte corect brandul, lăsând vizitatorilor o impresie pozitivă. Nu în ultimul rând vom dezvolta variante de profil de vizitator, în funcţie de aceste modele propunând o estetică a website-ului care să fie compatibilă şi cu strategia ta generală de marketing.

Studioul nostru web creează și promovează site-uri web, lucrăm pentru rezultat.

Follow Us:

© 2022 Toate drepturile rezervate.Dezvoltat de Seoclub Consulting Romania