Servicii oferite de Seoclub

SEOClub - suntem cea mai buna companie de SEO deoarece garantam returnarea investitiei prin serviciile oferite

Oferim servicii personalizate, care se potrivesc nevoilor specifice ale fiecărei afaceri. Doar SEOClub vă oferă gratuit o analiză, o strategie, o prognoză, un plan cu indicatori cheie de performanță și calendar, totul înainte de a semna vreun contract. Fără obligații.

De ce sa ne alegeti:
• suntem prezenti în mod constant in topurile industriei de profil
• nu avem contracte pe termen lung, ne demonstrăm utilitatea constant lună de lună
• îi învăţăm SEO pe toti clienţii noştri, pentru a le oferi autonomie şi control
• oferim soluţii integrate de SEO împreună cu Social Media, CRO, SEM, content marketing și relații publice.
• avem angajaţi experţi cu vastă experienţă în domeniu, peste 85 de specialişti.
• avem expertiză şi competenţe SEO la nivel internațional
• Suntem mai mult decât o companie de SEO, gestionăm bugete extrem de generoase, de sute de mii de euro pe an în domeniul publicităţii. 

De ce să lucrați cu SEOClub si nu cu alte companii care oferă servicii de SEO?

Este mai greu ca oricând să concepi, să implementezi  și să optimizezi o strategie SEO care să şi aducă rezultatele scontate. Zilele în care blogging-ul și câte o campanie de publicitate ocazională te aduceau pe prima pagină a rezultatelor căutării Google au apus. Astăzi, serviciile de SEO au evoluat devenind o abordare strategică unitară şi complexă, formată din multe componente în continuă mișcare, care trebuie să funcționeze împreună ca o experiență de marcă autentică şi coerentă. De asemenea, mărcile trebuie să se optimizeze pentru funcțiile noi apărute, cum ar fi căutarea vocală și prezentările tip sinteză  – featured snippets, asigurându-se că totul este configurat corect din punct de vedere tehnic.

Mai mult, factori precum autoritatea și credibilitatea devin din ce în ce mai importanţi în ceea ce priveşte performanțele căutării online, ceea ce înseamnă că va trebui să incluzi în strategia ta de SEO si gestionarea reputaţiei. SEOClub ţine cont de obiectivele afacerii tale, analizează în detaliu identitatea de marcă, nişa de piață și concurenţa și folosește toate aceste informații pentru a dezvolta o strategie personalizată, care sa te ajute sa ajungei acolo unde ţi-ai propus şi chiar mai departe.

Servicii Oferite

Fără șabloane, doar soluții exclusive

Iată mai multe despre ceea ce ne diferențiază de alte companii care oferă servicii de SEO:

SEO INTERNAȚIONAL

Pe măsură ce compania ta se va extinde pe piețele globale, va trebui să dezvolți o strategie de conectare cu publicul local în limba sa maternă. Deși este posibil să poți traduce un conținut SEO, înțelegerea intenției de căutare a interogărilor în limbi străine sau termenii pe care utilizatorii îi introduc pentru a găsi informații este un domeniu incredibil de subtil şi delicat. SEOClub este specializat în strategii SEO multilingve și multiregionale, permițându-le clienților săi să ofere experiențe captivante indiferent de locație sau limbă.

CONSTRUCȚIE DIGITALĂ DE PR & LINK

Reputația mărcii devine o piesă mai importanta în puzzle-ul SEO, datorită unor factori precum inițiativa  Google de a lupta împotriva știrilor false și angajamentului de a oferi utilizatorilor cele mai relevante răspunsuri la întrebările lor. Deoarece relevanța tinde să favorizeze nume mari, link-urile de la website-uri de rang înalt, directoare de nișă și surse oficiale sunt esențiale pentru creșterea în clasamentele de căutare.

CONSULTANȚĂ SEO

Pentru organizațiile cărora le-ar fi de folos niste îndrumări pe care să le implementeze intern, SEOClub oferă servicii de consultanță SEO concepute să ajute clienții să dezvolte, să pună în practică și să optimizeze o strategie SEO. Vom audita procesele interne, vom oferi recomandări și asistență practică și vom furniza documentație care să prezinte totul in detaliu, de la fluxurile de lucru, la valori si până la strategii specifice canalelor.

SEO E-COMMERCE

Serviciile noastre de SEO e-commerce urmăresc să ajute brandurile să atragă clienți potriviti și să pregătească scena pentru interacţiuni cât mai numeroase. Vom soluţiona problemele tehnice, vom optimiza descrierile și îţi vom îmbunătăți structura de conectare internă pentru a încuraja navigarea. În plus, vom aplica un markup structurat pentru a ajuta motoarele de căutare să înțeleagă mai bine website-ul, concentrându-ne în acelaşi timp pe construirea unui brand memorabil și pe dezvoltarea unei strategii de generare a recenziilor care să fundamenteze încrederea consumatorilor.

PROCESUL NOSTRU SEO

Muncim din greu pentru a fi cu un pas înaintea tuturor, folosind practici oneste care oferă trafic website-urilor, generând rezultatele scontate şi oferind o foarte bună rentabilitate a investiției.

PASUL 1 // Analiza cuvintelor cheie

Primul pas al procesului nostru implică analiza cuvintelor cheie care te interesează și a cuvintelor cheie pe care le vizează concurenții tăi. Experții SEOClub vor agrega aceste date și vor utiliza apoi instrumente specifice de optimizare a căutării pentru a genera alte opțiuni de cuvinte cheie. Rezultatul final va fi o listă de segmente de cuvinte cheie potențiale din care să alegi.

PASUL 2 // Atribuirea de cuvinte cheie

Pornind de la analiza cuvintelor cheie, obţinem informațiile necesare pentru a lua decizii. Un consultant al companiei noastre va atribui cuvinte cheie paginilor de pe website-ul tău, această parte a strategiei fiind esenţială, deoarece va fi practic „foaia de parcurs” a întregii campanii. Ştiind cum şi unde ne-am dori să se claseze fiecare pagină, putem începe optimizarea on site, adică un proces pe care îl efectuăm rapid, astfel încât să se poată obține rezultate cât mai rapide. Însă SEO necesită timp...

PASUL 3 // Optimizarea codului SEO

Este aproape imposibil să găsești servicii de optimizare a motorului de căutare care să se apropie măcar de nivelul de optimizare a codului oferit de SEOClub. Optimizarea website-urilor este una dintre principalele noastre specialități, așa că îți vei lăsa website-ul pe cele mai bune mâini. Optimizarea codului va presupune mai întâi remedierea a ceea ce este defect (aceasta este o parte importantă a procesului, deoarece ne permite să ne asigurăm că nimic nu este în mod tehnic în neregulă cu website-ul). În continuare, vom optimiza titlurile paginilor, meta descrierile și meta cuvintele cheie. De asemenea, vom arunca o privire pentru a ne asigura că motoarele de căutare vă pot indexa conținutul, că nu se blochează pagini, că toate linkurile sunt urmărite și că totul de pe backend funcţionează perfect  pentru indexarea motorului de căutare. Totodată analizam strategii avansate precum Schema.org, imagini, videoclipuri, sitemap-uri, robots.txt și multe altele, totul ca să ne asigurăm că website-ul tău respectă orientările Google privind calitatea.

PASUL 4 // SEO de conținut

La SEOClub am făcut modificări majore în ceea ce priveşte content marketingul SEO post actualizare Google Hummingbird. În prezent, oferim content marketing de ultimă generație, care generează niveluri mari de trafic, distribuiri în Social Media și linkuri către website. Strategiile noastre de conținut ne diferențiază de alte companii de SEO, întrucât echipa noastră editorială oferă conținut de cea mai înaltă calitate. Avem 15 copywriteri angajați, precum și un manager de conținut coordonator, care se asigură că fiecare material se ridică la cele mai înalte standarde. În plus, avem abilități complete de traducere, permițându-ne să optimizăm website-ul tău în orice limbă.

  Optimizarea căutării conținutului este o parte critică a procesului. Totul este foarte simplu; pur și simplu vom lua cuvintele cheie enumerate în atribuirea cuvintelor cheie pentru acea pagină și le vom transforma în copia acelei pagini. Acesta va fi un semnal suplimentar pentru motoarele de căutare pentru a vă clasifica pentru acești termeni. În această fază, ne vom asigura, de asemenea, că toate titlurile de pe pagină, cum ar fi H1 și H2, sunt optimizate. Mai mult, după actualizarea Google Hummingbird, verificăm dacă sunt atinse anumite subiecte pe care Google le consideră de înaltă calitate. S-a dovedit că formula noastră funcționează.

PASUL 5 // Optimizarea legăturilor interne

Pentru website-urile foarte mari, cu milioane și milioane de pagini, crearea unei structuri de conectare interne prietenoase cu optimizarea motorului de căutare poate fi dificilă, mai ales dacă strategia este fragmentată. Experții SEOClub au lucrat cu website-uri care ajung la sute de milioane de pagini și se pot asigura că structura internă de legătură este corectă din punct de vedere arhitectural. La fel, dacă ai un website mai mic, putem maximiza paginile pe care le are și putem ajuta în crearea unei noi pagini și a strategiei de dezvoltare a legăturilor interne. Procesul de conectare internă constă în garantarea faptului că fiecare link indică o pagină cu cuvântul cheie corect în textul ancoră. În plus, există câteva strategii pe care le implementăm în această fază şi pe care le dezvăluim doar clienților, care de altfel ne diferenţiază de alte companii şi ne poziţionează pe primul loc faţă de concurenţă.

PASUL 6 // Optimizarea avansată a motorului de căutare și conectare externă

Odată ce ne-am asigurat că aceste elemente critice sunt acoperite, trecem la strategii avansate de optimizare a motorului de căutare. În această fază, vom face o analiză finală a structurii tehnice a website-ului și vom sugera noi forme de dezvoltare a traficului de căutare. În plus, această etapă marchează începutul construirii efective a legăturilor externe. Aceasta poate avea loc în momente diferite, bazându-se pe strategia de construire a linkurilor pe care specialistul SEOClub o creează şi care va depinde de obiectivele campaniei de marketing. Compania noastră are strategii care şi-au dovedit deja eficienţa, recent, am reușit să creștem clasamentul clienților cu peste 400% doar printr-o analiză de backlink competitivă.

Studioul nostru web creează și promovează site-uri web, lucrăm pentru rezultat.

Follow Us:

© 2022 Toate drepturile rezervate.Dezvoltat de Seoclub Consulting Romania