Web development

Când construim website-uri, ne asigurăm că acestea funcționează pentru modelul tău de afacere, generează trafic și îţi oferă rezultatele pe care le cauți.

Îţi putem construi un website nou, de la zero, te putem ajuta cu transferul website-ului, putem genera mai mult trafic către site-ul pe care îl ai sau, simplu, putem optimiza website-ul actual pentru a converti mai bine traficul.

Landing Page
Landing Page

Facem landing pages de pe care nimeni nu mai vrea să plece. Oferim utilizatorului o experienţă diferită şi surprinzătoare, care cucereşte şi fidelizează.

eCommerce
eCommerce

Platformele virtuale de comerţ sunt specialitatea noastră, experienţa de shopping online fiind practică şi creativă în acelaşi timp

Applicaţii
Applicaţii

Dezvoltăm aplicaţii mobile care să ţină mereu utilizatorul conectat, care cuceresc prin funcţionalitate şi originalitate.

PHP & JS
PHP & JS

Maximizăm accesibilitatea, pentru ca imaginea de ansamblu a afacerii tale să fie coerentă şi performanţele în utilizare optime.

De ce să ne alegeți:

1
Experiență cu cele mai mari website-uri online, dar şi start-up-uri și site-uri de mărime medie
2
Experţii noştri sunt cu adevărat dedicaţi succesului clienților
3
Experiență dovedită de dezvoltare a website-urilor cu focus pe device-urile mobile

Servicii

  • Creare logo
  • Proiectare landing page
  • Optimizare pentru device-uri mobile
  • Proiectare completă de website
  • Conţinut pentru rețelele de socializare
  • Conținut interactiv
WEB

Proiectele noastre- poveştile noastre de succes

Pornim mereu de la utilizator, pe care îl studiem îndeaproape, pentru a-l înţelege astfel încât ceea ce livrăm să fie exact ceea ce are nevoie, iubeşte, apreciază, îşi doreşte. Ne dedicăm timpul cunoaşterii îndeaproape a obiceiurilor şi preferinţelor sale, folosindu-ne de statistici, instrumente de sondare şi experinţă practică pentru a-ţi oferi atuurile necesare dominării pieţei. 

Q

Doriți să obțineți o cotație gratuită?

Suntem gata să vă răspundem la întrebări și să începem proiectul dvs.

Platforme interconectate si
construcţie de website-uri adaptative

Experienţa noastră cu crearea de platforme interconectate, website-uri şi aplicaţii care să ofere un concept unic utilizatorului, este un avantaj esenţial în lumea virtuală în care utilizatorul îşi petrece din ce în ce mai mult timp. 

Credem că livrarea unor instrumente mobile-friendly este condiţia de bază pentru a răspunde competitivităţii pieţei şi a te poziţiona cât mai sus. 

Mediu sigur de testare a
proiectului tău

Pentru noi, siguranţa beneficiarului este fundamentală. Vom crea, modifica şi optimiza proiectul tău în condiţii de securitate virtuală maximă. 

Obțineți un prototip gratuit al viitorului dvs. site web!

Suntem gata să vă răspundem la întrebări și să vă pornim proiectul

Studioul nostru web creează și promovează site-uri web, lucrăm pentru rezultat.

Follow Us:

© 2022 Toate drepturile rezervate.Dezvoltat de Seoclub Consulting Romania